Groei² =  Verbeterpotentieel x Mindset x Actie
21 december 2020

Onze formule   

Onze formule – Groei² =  Verbeterpotentieel x Mindset x Actie – voor groeiversnelling van uw organisatie! Je hebt hier vast al vaak over nagedacht. Je ziet kansen voor jouw bedrijf en hebt een groeiambitie en ‘weet’ gevoelsmatig dat het kan!

Je hebt het hele plaatje al compleet in je hoofd. Het is alleen nog maar een kwestie van uitvoeren.

Hoe dan?

Alleen nog maar een kwestie van uitvoeren….Oké, het zijn bijna tastbare dromen, maar nu terug naar de werkelijkheid.

Hoe vlieg je dit aan? Ga je weer op de zeepkist staan? Organiseer je een heisessie of stuur je een videoboodschap naar alle medewerkers in de hoop dat ze enthousiast zijn en uit zichzelf aanhaken?Het verleden heeft aangetoond dat deze aanpak niet werkt. Hoe zorg je er nou voor dat je geen roepende in de woestijn blijft?

Het kan ook anders!

De ervaring is, dat als je alle medewerkers meeneemt in de verbetering je pas echt kunt gaan groeien.Je mensen maken het verschil. Hun kennis, competenties of skills zijn daarbij belangrijke aspecten. Minstens zo belangrijk is hun mindset. Met de juiste mindset is verbeteren zeer kansrijk.

Maar wat is een goede en vooral gewenste mindset?

Plat vertaald is een goede mindset een balans tussen: eigenbelang, transformatie en het algemene bedrijfsbelang. Onze ervaring is dat er, door het meten van de mindset, in de praktijk vaak verrassende resultaten naar voren komen. Deze geven je nieuwe inzichten én energie om effectief en daadkrachtig met de verbetering aan de slag te gaan.

Dus ja, wat ons betreft is Verbeterpotentieel x Mindset x Actie = Groei in het kwadraat!

in2improvement

Wij zijn in2improvement; een netwerk van ervaren professionals die jou begeleiden om meer uit je bedrijf te halen! Wij realiseren door het uitvoeren van  praktijkgerichte, compacte verbeterprogramma’s concrete verbeteringen in jouw organisatie. Medewerkers raken zeer betrokken, zodat er een breed draagvlak en een positieve flow ontstaat voor het uitrollen van de verbeteringen. De resultaten volgen snel, want …..  Groei² =  Verbeterpotentieel x Mindset x Actie

Wil je meer weten over onze effectieve programma’s de MKB Groeibox en de MKB Accelerator?Neem contact met ons op.