ONS VERHAAL ACHTER IN2IMPROVEMENT

OVER IN2IMPROVEMENT

Wij zijn in2improvement en wij helpen om meer uit je bedrijf te halen!
Door onze unieke, pragmatische en daadkrachtige aanpak helpen wij succesvolle MKB bedrijven verder groeien.
in2improvement staat voor het ontwikkelen van organisaties in de huidige dynamische wereld en de persoonlijke groei van de medewerkers, voor nu én in de toekomst.

Onze visie is dat de wereld steeds sneller verandert en de ontwikkeling van organisaties hierop aangepast moet worden.
Het in beweging komen van organisatie en dus mensen is cruciaal. Wij werken dan ook op het snijvlak van mensen en organisaties.
Wij geloven in verbeteren met plezier en werken vanuit een veilige omgeving met respect voor alle mensen.
Daarom bieden wij concrete dienstverlening aan die bijdraagt aan het doel om organisaties en mensen klaar te maken én te houden voor de toekomst.

-Dennis van der Vegte

Directeur / (Mede) Eigenaar - X ICT

Door het X-ICT Sales Improvement Programma is er gewerkt aan aspecten als Teambuilding, het X-ICT DNA en de Sales Skills. Na het Programma heeft in2improvement een periode Sales coaching verzorgd om het geleerde te verdiepen en te borgen.

We zijn nu weer één team! De basis is gelegd om via zelfsturende teams, een structurele bijdrage aan de doelstellingen van X-ICT te leveren.

-Marnix Eshuis

Eigenaar - BeeSmart ICT Solutions

Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden en mooie nieuwe oplossingen voor klanten.

Door de inzet van in2improvement hebben wij weer samen de juiste prioriteiten gesteld, zijn projecten opgestart om te komen tot de juiste resultaten en de neuzen dezelfde kant op gegaan zodat wij zelf kunnen werken aan het continu verbeteren.

Sta je voor een uitdagende verbetering?

Gebruik onderstaand kaartje om het eerste contact met ons te leggen. We hebben dan binnenkort contact en inventariseren we samen naar wat we voor je kunnen doen en waar we verbeterpotentieel met impact zien!