onze specialisten

WIE WIJ ZIJN

Ons team bestaat uit (zelfstandige) professionals!
We hebben allemaal het zelfde in2improvement DNA.

Onze kernwaarden zijn:
Onze relaties benaderen we klantgericht.
We zijn betrouwbaar en leveren optimale kwaliteit.
Voor onze medewerkers hebben we respect.
We vertrouwen onze medewerkers.
We zorgen voor hun gezondheid en veiligheid.
We staan open voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier.We zijn maatschappelijk betrokken en ondernemen met zorg voor het milieu.
De werkwijze van in2improvement is gebaseerd op de kernwaarden integriteit, loyaliteit, zorgvuldigheid en betrokkenheid.

Interim Manager & Consultant

Berend de Jong

Trainer & Business Coach

Cees van Barneveld

Business Improver

Gerben Haverkamp

Business Improver

Henk Paul Visser

Business Improver

Hugo Steensma

Interim Manager & Consultant

Jan Heunks

Business Improver

Jan Kuijer

Business Improver

Jennifer Delano

Business Improver

Jeroen Hakkert

Trainer & Business Coach

Joyce Moons

Interim Manager & Consultant

Lars Albertema

Business Improver

Maaike Lensink

Business Improver

Marcel Monteba

Business Improver

Otto Brouwer

Business Improver

Paula Kager

Sales Partner

Peter Holtkamp

Business Improver

Rita Jonkeren

Interim Manager & Consultant

Roel Vos

Business Improver

Tom Zoethout

Business Improver

Wouter Mertens

Interim Manager & Consultant

Berend de Jong

Ik ben vanaf 1984 werkzaam in de IT. Eerst als systeemontwerper, later als project-/programma manager en sinds 2008 als IT Manager. Tot 2015 deed ik dit in vaste dienst bij een grote financiële dienstverlener. In 2015 besloot ik daar te vertrekken en als zelfstandige verder te gaan.

Mijn expertise is het leidinggeven aan (project)teams, het verder verbeteren van het functioneren ervan en het doorvoeren van veranderingen, zowel binnen ICT als op het grensvlak van business en ICT. Met als uitgangspunt dat ICT nooit een doel op zich kan zijn, maar ondersteunend is voor het primaire bedrijfsproces.

Door mijn jarenlange ervaring als lijn- en programma-/projectmanager heb ik de vaardigheid en sensitiviteit ontwikkeld om zaken snel te herkennen en te benoemen. Met deze ervaring en mijn kennis van ICT, organisaties, processen en mensen doorzie ik snel hoe werkwijzen geoptimaliseerd en prestaties verhoogd kunnen worden. Gecombineerd met mijn nuchtere, rechttoe rechtaan benadering worden deze verbeteringen succesvol ingevoerd.

Ik 2018 kwam ik in contact met In2Improvement. Hun mensgerichte, nuchtere aanpak bij (cultuur-) veranderingen sluit helemaal aan bij mijn aanpak. Vandaar dat een samenwerking met het netwerk van In2Improvement met mensen met hetzelfde DNA voor mij een logische stap is.

Trainer & Business Coach

Cees van Barneveld

Mijn naam is Cees van Barneveld en ik ben al meer dan 30 jaar actief in de IT wereld. Op het snijvlak van IT en de business ben ik een ervaren manager, consultant, trainer en coach die zowel in het bedrijfsleven als in overheidsorganisaties goed uit de voeten kan.

Mij gaat het erom gezamenlijk te werken aan een professionele dienstverlening die zowel voor de organisatie als haar klanten toegevoegde waarde biedt. Een element daarbij is het continu verbeteren van die dienstverlening.

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Informatiekunde. Daarnaast heb ik, via de NSOB, een Management Leergang doorlopen op MPM niveau. Naast de praktijk volg ik met grote interesse de ontwikkelingen in het vakgebied. Om daar invulling aan te kunnen geven ben ik, naast mijn dagelijkse werkzaamheden, actief als trainer.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse branches. Bij veranderingen komt vaak veel om de hoek kijken. Bij verandering moeten organisatie, middelen en mensen vaak op elkaar worden afgestemd. Mijn kracht ligt in het samen leggen van deze puzzel.

Als ik dit schrijf heeft Covid-19 de wereld in zijn greep en zijn we op zoek naar andere mogelijkheden om de dienstverlening vorm te geven.

Via mijn business partner kwam in aanraking met in2improvement. Zij spelen op innovatieve wijze in bij het ondersteunen van organisaties om ‘out-of-the-box’ vorm te geven aan verandering. Flexibiliteit en het denken in andere patronen spreekt mij aan en daar wil ik graag al consultant / trainer / coach een bijdrage aan leveren!

Business Improver

Gerben Haverkamp

Aan de slag
Vanuit mijn achtergrond als strategie consultant vind ik het  interessant om de stip aan de horizon te bepalen met de klant. De verandering er naartoe is nog interessanter en begint al vanaf het eerste moment. Hoe komen we in een nieuwe verbeterde situatie? Door het te doen! Continu verbeteren gaat in kleine stapjes, die elke keer opnieuw energie geven om de motor van verandering te laten draaien. De successen van continu verbeteren hoe groot of klein ook, brengen motivatie voor jou, je team, je bedrijf en daarmee jullie cultuur. Blijf niet stil zitten, ga aan de slag!

Creatief
Mijn creativiteit beperkt zich niet tot de totaalrenovatie van het pand uit 1880 waar ik met mijn gezin in woon. Creativiteit is nieuwe dingen verzinnen, manieren vinden om doelen te bereiken die eerder onbereikbaar leken. Bij de mooie bedrijven/merken waar ik voor heb mogen werken is het altijd mijn onderscheidend vermogen geweest om veranderingen te blijven realiseren. De juiste (vak)mensen met elkaar verbinden en gas bij geven op plekken waar de gaten vallen. Met creativiteit en enthousiasme is alles maakbaar. De Toyota Way Management Systeem (TMS) biedt hiervoor bewezen kaders die overal kunnen werken, graag vertel ik je er meer over.

Samen
Verbeteren doe je niet alleen, bij in2improvement vullen wij elkaar aan in expertise en sector kennis. Wat we delen?  We dagen elkaar uit om te verbeteren want continu verbeteren is onze gedeelde passie.  Zo weten wij met de juiste business improvers bij klanten een verbetercultuur te realiseren met bijbehorende resultaten, dat is toch voor ieder bedrijf interessant?!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Business Improver

Henk Paul Visser

Resultaten verbeteren door je mensen te coachen en te trainen, maar ook de organisatie intern optimaliseren. Een samenvoeging van deze elementen in een permanent verbeterproces.

Mooie woorden, echter als leidinggevende van diverse afdelingen bij een grootbank en ook als interim manager bij verschillende familiebedrijven heb ik wel gemerkt dat deze focus leidt tot de echte resultaten.

Ik zeg ook wel eens “buiten winnen is binnen beginnen”.

Verbinding maken met klanten, medewerkers en netwerken, leren van de buitenwereld en ook keuzes durven te maken is een kwestie van lef en vertrouwen in de mensen om mij heen.

Mijn skills zijn om een organisatie te veranderen met enerzijds proces en strategie aanpassingen maar anderzijds om de mensen weer of verder in hun kracht te zetten en de dingen te laten doen waar ze goed in zijn.

Eind 2019 kwam ik in contact met In2improvement en ontdekte dat hun aanpak en werkwijze, eigenlijk het DNA van in2improvement, bij mij past. En dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt om hierbij aan te sluiten.

Business Improver

Hugo Steensma

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!”

Als bedrijf sta je midden in de samenleving die altijd aan verandering onderhevig is. In de hectiek van de dagelijkse business kan het nodig, maar lastig zijn om verder te kijken naar mogelijke (verborgen) groeimogelijkheden of verbeteringen in het bedrijfsproces.

Met mijn brede ervaring, kennis en gestructureerde aanpak help ik ondernemers graag om hun eigen bedrijf objectief te bekijken en veranderingen vorm te geven. De verandering is niet het doel op zich en niet altijd (direct) een verbetering. Gedurende het veranderen is het van belang om te meten of dit wel het gewenste effect heeft. Het samen opstellen van een visie en daarbij behorende meetbare doelen is uiteraard een vast onderdeel van het succes. Op die manier is het mogelijk om de “PDCA cyclus” goed te doorlopen waarbij er ook ruimte is voor ontwikkeling als persoon of als team!

En doordat we dat gezamenlijk doen, wordt het onderdeel van de bedrijfscultuur en ontstaat er een blijvende cultuur om voortdurend te zoeken naar verbetering.

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete CV.

Interim Manager & Consultant

Jan Heunks

Al meer dan 30 jaar ben ik binnen verschillende (IT-)organisaties (m.n. de publieke, financiële en zakelijke sector en onderwijsinstellingen) als gepassioneerd consultant/trainer (in)direct betrokken om performance-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken; sinds eind 2004 als zelfstandig ondernemer.

Mijn werkgebied richt zich specifiek op Lean Management. Mijn credo is: verbeteren zou iets moeten zijn waar we iedere dag mee bezig zijn. Omstandigheden veranderen. Als je je niet aanpast wordt het vanzelf slechter…

Als gecertificeerd informatie-, project- en (business) servicemanagement-expert help ik mensen en organisaties met het op adequate wijze aanbrengen van veranderingen of verbeteringen (op het snijvlak van Business en IT) in een demand-supply en/of in een regieorganisatie om te zorgen voor meer grip op projecten en processen.

Mijn missie is het bouwen van een nieuwe IT-realiteit.

Mijn motto is “Perfectie is een utopie: Er is altijd iets te verbeteren!“
IT’s about value!

Business Improver

Jan Kuijer

Ik geloof dat verbeteren met plezier kan!
Mijn passie is mensen in beweging krijgen om zichzelf continu persoonlijk te ontwikkelen om hiermee een basis te bieden voor continue verbeteringen binnen organisaties. Hierdoor komt er ruimte voor innovatie en nog meer (werk)plezier. Plezier is voor mij essentieel, plezier is de basis voor resultaat en visa versa.

Ik ben in2improvement gestart om samen te werken met mensen die deze passie delen, dus die denken en werken vanuit hetzelfde DNA. Mijn persoonlijke ontwikkeling en aspecten als begrip, besef, nut en noodzaak zijn bouwstenen waarop de in2improvement dienstverlening is gebaseerd.

Voor mij persoonlijk is wederzijds respect, werken vanuit een veilige omgeving en anderen altijd vanuit een win-win situatie willen helpen erg belangrijk. Vertrouwen is hiervoor de basis. in2improvement is een netwerkorganisatie die bestaat uit (zelfstandige) professionals die aan dit DNA voldoen. Mijn ervaring is als je alle medewerkers meeneemt in de verandering en samenwerkt vanuit een veilige omgeving, de mooiste verbeteringen mogelijk zijn.

Door zaken pragmatisch te benaderen ben je zowel effectief als resultaatgericht en daarom is mijn motto is dan ook  “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Business Improver

Jennifer Delano

Mij kun je bellen als in jouw organisatie er nog geen écht plan voor PR is. Er wordt misschien weleens een los persbericht eruit gestuurd, maar nooit nagebeld. Misschien is het ook niet duidelijk waar er wat gepubliceerd is. Allemaal tekenen dat het tijd is om dit aan te pakken. Als strategische public relations specialist pak ik dit op. We gaan samen brainstormen en komen tot minimaal 7 gegarandeerde nieuwshaken. Daarna gaan we deze nieuwshaken naar de media brengen en haal ik minimaal 3 tot 5 publicaties eruit.

Graag start ik met vrijblijvend sparren over waar jullie nu staat en waar jullie heen willen met jullie media-aandacht / free publicity!

Klanten noemen mij pragmatisch, creatief en zijn vooral tevreden omdat mijn aanpak free publicity oplevert. Sommige zijn blij met het vinden van de nieuwe collega’s, anderen met het vinden van de passende investeerders. Soms zijn ze blij met het kunnen delen van hun verhaal / opinie en anderen herkennen de ondersteuning van hun marketing en de boost van hun SEO.

Waarom in2improvement? Bij het echt succesvol runnen van een bedrijf heb je veel meer disciplines in huis nodig. Hier kan ik mooi aanvullen met mijn PR-werk en waar passend het juiste team selecteren om ervoor/erna of tijdens de campagnes aan de slag te gaan.

Mensen kunnen je niet inhuren als ze je niet kennen!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete CV.

E-mail: jennifer.delano@in2improvement.nl

Business Improver

Jeroen Hakkert

Mijn drijfveer is het verbeteren van organisaties voor een beter resultaat.
Ik ben altijd op zoek hoe een organisatie beter, efficiënter en meer rendabel kan functioneren.

Mijn achtergrond ligt in de combinatie organisaties, systemen en de bedrijfskundige zijde. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en altijd in beweging. Hoe organisaties zich ontwikkelen, de personen zich hierin bewegen en welke verrassingen er altijd weer ontstaan op het moment dat je bewust met veranderen en verbeteren aan de slag gaat, maken dat ik dit met plezier doe.

Het starten van in2improvement was dan ook een logisch gevolg om dergelijke trajecten met gelijkdenkenden op te pakken, weten waar je elkaar kunt versterken om het resultaat zo optimaal mogelijk te maken voor de organisaties en hun medewerkers.

Van nature uit ben ik vooral pragmatisch en effectief, beter elke dag een stapje dan grote langdurige trajecten. Mijn motto is dan ook “every day is a new challenge”.

Trainer & Business Coach

Joyce Moons

Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – individueel of in teams – niet makkelijk is. Wie heeft hier niet al eens een of twee pogingen gewaagd?  Maar een plan dat je niet uitvoert is evenveel waard als geen plan.

Veranderen vraagt veelal om ander gedrag. Alleen, ons brein houdt helemaal niet van veranderen. Het is vooral geschikt om in een stabiele omgeving, stabiel gedrag te vertonen. Hoe dan toch je doel bereiken?

Joyce geeft met haar expertise op het gebied van gedragswetenschappen en het brein praktische handvatten om beweging in gang te zetten én vooruitgang te boeken.  Zij helpt individuen & teams groeien in hun leiderschap, samenwerking en impact en op organisatieniveau draagt zij graag bij aan het realiseren van een duurzame verandercultuur.

Ooit begonnen als Bedrijfskundige, heeft ze vóór haar leven als coach & trainer verschillende management functies vervuld in zowel Nederland als het buitenland. Deze ervaring gebruikt ze nog altijd in haar werk als coach en trainer.

Joyce is Licensed Practitioner voor Insights Discovery, cum laude afgestudeerd voor haar masters in Coaching en Mentoring in Oxford (Engeland),  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Voice Dialogue Practitioner

Interim Manager & Consultant

Lars Albertema

Business Improver

Maaike Lensink

Persoonlijke missie
70% van alle verandertrajecten mislukt’, wordt wel gezegd. Dit verdient gelukkig wat nuance, maar toch is het bijzonder dat dit zo wordt ervaren. Daarom is het meetbaar maken van een project wat mij betreft van essentieel belang. Weten wat het u oplevert aan het eind van de streep. Daar zorg ik voor.

Het meetbaar maken van veranderingen hoort bij het totale pakket van een organisatiecoach.

Projecten met een afronding
Ik hou van concrete projecten met een afronding. Op een gegeven moment is het traject afgerond. Zijn de doelen behaald? Tijd voor een feestje en het uitdragen van dit succes. Of we daarna doorgaan in een vervolgtraject hangt af van de situatie waar we dan voor staan, maar dat wordt altijd opnieuw geanalyseerd en geoffreerd.

Internationalisering
Ik heb flink wat internationale ervaringen. In Tanzania heb ik twee groepsreizen georganiseerd vanuit Nederlandse bedrijven om bij een community projectbouw uit te voeren en in Kenia heb ik bij een gezondheidskundige opleiding leerlandschappen georganiseerd om het Competentie Gericht Onderwijs aldaar te versterken. Tijdens deze reizen heb persoonlijk ervaren hoe een team zich vormt tot een succesvol team en dat zo’n reis, heel waardevol is voor een organisatie.
Zo ga ik dit jaar in Oslo (Noorwegen) aan de slag om de interne samenwerking bij een wegenbouwer te versterken.
Ook in Nederland ben ik bezig bij een aantal organisaties met het professionaliseren van de organisatie. En hier merk ik dan dat er ook in Nederland vele verschillende bedrijfsculturen zijn.

Mijn kracht

  1. Het observatietraject. Dat is niet zomaar wat. Je kijkt, noteert, praat met mensen, noteert, codeert van wat je hebt waargenomen en maakt een analyse. Een gedegen analyse. Onderzoek vooraf is essentieel om een plan van aanpak te kunnen maken wat een duurzame verandering garandeert.
  2. Het interveniëren. Vanuit de observaties maak je een plan van aanpak. Maar in elke cultuur pakt het plan van aanpak anders uit. Daarom is het zo belangrijk dat je aanvult en flexibel bent om verandering in interventies ter plekke vorm te geven om tot het gewenste resultaat te komen.

Heeft u een interessant vraagstuk waarbij cultuur, professionalisering of teamontwikkeling centraal staan? Dan ben ik hier zeker in geïnteresseerd.

Mijn motto is “Verandering in beweging zetten“.

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Business Improver

Marcel Monteba

Ik ben een gedreven bedrijfs- en financieringsadviseur en help bedrijven aan een (nog) betere toekomst. Met ruim 20 jaar ervaring in het zakelijk segment van het bankwezen heb ik strategisch advies gegeven over investeringsplannen, moderne wijzen van financieren en talloze bedrijfsanalyses opgezet.

Mijn tip aan ondernemers is om eens financiering aan te vragen wanneer je het (nog) niet nodig hebt. Het is heel waardevol om te horen hoe een financieel analist jouw onderneming beoordeelt en waaraan gewerkt kan worden. Een betere financiële presentatie leidt tot voordelen. Immers ook afnemers en leveranciers (via creditratings) en potentiële kopers kijken zo naar jouw onderneming.
Mijn vertrekpunt is dan ook een financiële analyse. Dit kan een quick scan zijn of een uitgebreider consult. Mijn stelling is: “financiële cijfers zijn een getalsmatige weergave voor waar je als onderneming voor staat”. Ik leg verbinding hiertussen en als deze spiegel een ander beeld laat zien, dan zijn er mogelijkheden tot verbeteringen.

Hier komen in2improvement en ik samen. Wij geloven in het ontwikkelen van organisatie vanuit een brede kijk. Niet alleen met een financiële blik maar ook met aandacht voor strategie, sales, HR, ICT, juridisch etc. Het is mijn missie is om bedrijven te verbeteren met plezier voor nu en in de toekomst. In mijn jargon heet dat Continuïteit.

Ik ambieer een positief en opbouwende gesprekspartner te zijn voor de ondernemer. Dit doe ik objectief, onafhankelijk en met structuur.

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete CV.

Business Improver

Otto Brouwer

Ik ben 7 jaar actief geweest in de sales en consultancy en heb talloze bedrijven geleerd te
sturen op cijfers. Sinds 6 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, maar ben hierbij collega
ondernemers blijven helpen met cijfermatige vraagstukken.
Als zelfstandig ondernemer leer je alle facetten van een bedrijf goed kennen en ben je daar
ook bij betrokken. Of dit nu personeelsbeleid, marketing of financiën is. Ik heb de afgelopen
6 jaar geleerd dat mijn financiële inzicht en de mogelijkheid om mijn cijfers met collega
ondernemers te vergelijken, mij geholpen heeft mijn bedrijf efficiënter en effectiever aan te
sturen.

Cijfers geven je inzicht in het presteren van je bedrijf. Door deze cijfers periodiek te
beoordelen en daar acties aan te verbinden, zorg je ervoor dat je continu blijft verbeteren.
Immers is stilstand achteruitgang. Als je deze cijfers kan vergelijken met collega's uit jouw
branche of vakgebied weet je daarmee gelijk waar eventuele winst te behalen valt. Door
middel van een overzichtelijk dashboard krijg je een hands-on methode aangereikt om jouw
bedrijf op cijfers te sturen en te verbeteren.

Toen ik via in2improvement inzicht kon krijgen in stuurcijfers van elke branche of vakgebied
wist ik dat dit ondernemers nog meer kan helpen. Daarom werk ik graag met hen samen. Uit
stuurcijfers komen ook altijd nog verbeterpunten waarbij een andere professional van
in2improvement  weer invulling aan kan geven. Uiteindelijk komt organisatieontwikkeling
vanuit de mens en de aanpak die in2improvement biedt is hierbij zeer effectief en zorgt voor
het gehele bedrijf voor resultaat.
Stuur op cijfers en verbeter vanuit de mens!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Business Improver

Paula Kager

Loop je aan tegen schijnbaar onoplosbare personeelsissues die de groei van je bedrijf of organisatie belemmeren? Daar kick ik op. Hardnekkige issues waar de traditionele HR / P&O werkwijze faalt? Dan sta ik direct ‘Aan’ en ben ik je sparringpartner op strategisch niveau. Ik daag je uit om te brainstormen over mogelijke scenario’s. Om dilemma’s scherp te krijgen en vanuit andere perspectieven naar knelpunten te kijken. Zo maken we problemen hanteerbaar en komen oplossingen binnen handbereik.

Ik profileer mij als “Adviseur Leren Ontwikkelen Presteren | L&D | P&O | HR | Sparringpartner bij strategische personeelsvraagstukken.” Ben helemaal thuis op het HR-domein. Expert in beloningen, prestatiesturing en governance. Mijn passie ligt bij leren, ontwikkelen en presteren.

Als ontwerper, verbinder, adviseur, project coördinator, sparringpartner en trainer werk ik nu 30 jaar in de zakelijke dienstverlening. Het overgrote deel van mijn ervaring – meer dan 20 jaar – heb ik opgedaan bij PwC. Daarnaast heb ik vijf jaar gewerkt bij Nauta Dutilh. En als bestuurder en toezichthouder bij diverse zorg organisaties heb ik ook ‘de binnenkant’ goed leren kennen. Mijn bedrijf Kager-159 Works richt zich specifiek op middelgrote bedrijven en organisaties (zeg van ’50 tot 500’ medewerkers), waarbij 1-5-9 staat voor ferme stappen naar meer rendement uit personeel.

Ervaring, energie, enthousiasme. De wil om, samen met gelijkgestemde professionals én klanten, te bouwen aan oplossingen die werken. Samen bouwen aan succes. Met energie en plezier! Dat zoek ik en daarom heb ik mij verbonden aan in2improvement.

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Sales Partner

Peter Holtkamp

Ik ben sinds meer dan 20 jaar actief in de IT en dan vooral op het gebied van arbeidsbemiddeling, werving & selectie, detacheren en opleiden van IT Professionals.

Als manager en ondernemer heb ik mezelf talloze keren de vraag moeten stellen hoe ik mijn medewerkers op een goede en passende manier verder kan ontwikkelen zodat wij samen succesvol kunnen blijven. Vooral in de kennis-branche IT is dit erg cruciaal.

Uit mijn ervaring bleek dat aandacht, persoonlijke opleiding strategieën, breinleren en nazorg de belangrijkste elementen zijn die je nodig hebt om duurzame veranderingen en kennisvergaring binnen je team of organisatie te borgen.

Uitsluitend met het aanbieden van opleidingsplannen en cursussen kwam ik namelijk niet tot het gewenste resultaat.

In deze zoektocht naar een integrale aanpak op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling kwam ik in2improvement tegen. Hun onorthodoxe, maar zeer effectieve aanpak, raakt alle delen van een organisatie en zorgt voor meetbare resultaten.

Verbeteren en leren met plezier.

Als ondernemer spreekt mij dit erg aan en hoor er dan ook graag bij!

Business Improver

Rita Jonkeren

Sinds 2008 ben ik in verschillende rollen en functies bezig geweest met het ontwikkelen van mensen, leiderschap en bedrijven. Zowel strategisch als faciliterend, zowel ontwerpend als adviserend en zowel leidend als uitvoerend. Mijn ervaringen maken van mij een allround Learning & Development expert voor zowel bedrijven als onderwijsinstellingen en publieke sector. Ik ben o.a. internationaal gecertificeerd Strengthsfinder coach, Kaospilot experience designer en Facilitative leader en werk vooral met innovatieve technieken en dynamische werkvormen. Een sessie met mij is altijd activerend, nooit saai en bovendien divers omdat ik meerdere leerstijlen integreer in mijn werkwijzen.

Mijn focuspunten zijn talentgericht leiderschap, 21th century social skills, sociaal innoveren en generatiemanagement. Als Xennial ben ik een geboren verbinder tussen de huidige leidende generatie X en de beginnende en professionele Millennials.

Mijn “religie” is authenticiteit: De kracht van een bedrijf zit ‘m in haar mensen. Dat maakt de organisatie uniek, authentiek. Dus waarom werken we eigenlijk nog met gestandaardiseerde functieprofielen, systemen en ‘hokjes-denken’? Een organisatiesysteem moet het werkproces en de core business ondersteunen. Niet frustreren. In2improvement is bij uitstek een bureau dat buiten de gebaande paden durft te kijken en ziet waar een bedrijf naar toe kan ontwikkelen. Ik ben er trots op om daar aan bij te mogen dragen.

Ik help ook jouw organisatie graag mee om te innoveren, de 21e eeuw in, op een duurzame wijze en met al haar unieke talenten en potentie.

Interim Manager & Consultant

Roel Vos

Business Improver

Tom Zoethout

Ik vind mijn voldoening in mensen en bedrijven te helpen. Dat kan een recht-door-zee vraag zijn: “ik wil meer relevant verkeer op mijn website, waar contacten, leads en klanten uitkomen”. Maar ook bedrijven helpen hun werkelijk drijfveren te vinden en benoemen, waarmee zij zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dus op andere gronden dan functionaliteit, voordeel en prijs. Is er meer dan? Ja dus!

Ik kan genieten van samenwerken met anderen! En dat kan prima zonder overeenkomsten, B.V.’s enzovoort. Dat houd het niet bij elkaar. Dat is schijnzekerheid. Als je bij elkaar past, elkaar goed aanvult en elkaar ruimte geeft gaat het swingen en groeien. Zo werk met partners, maar ook met klanten. Als je het niet meer leuk vindt of het liever met een ander gaat doen, moet je elkaar loslaten en positief afscheid nemen.

Als ik met een klant aan het werk ga, slaat mijn enthousiasme en energie over op ze. Ik kan bezielend spreken en mensen meenemen op een visie en de reis naar het doel. Vervolgens ben ik rete-concreet! Ik wil zoveel mogelijk het meetbaar maken, zodat we allen hetzelfde doel voor ogen hebben en op dezelfde pagina zijn. Want het gaat om resultaat, maar wel ondernemend en met plezier!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.

Business Improver

Wouter Mertens

Je kunt me bij wijze van spreken wakker maken om me te laten meedenken in het verbeteren, vernieuwen van processen in je bedrijf. Ik spar graag met mensen om samen te zoeken naar goede oplossingen voor bestaande (latente) verbeterpunten.

Ik ben 12 jaar actief geweest in de IT bij KPN Consulting. Gestart in de techniek, doorontwikkeld naar consultant en interim manager. Ik heb daarna mijn sporen verdiend als Ondernemer. 13 jaar ben ik daar samen met mijn compagnon aan de slag geweest om een IT bedrijf van scratch af aan op te zetten en gaande weg uit te breiden. Dit alles heb ik kunnen bouwen op het fundament van mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Deze ervaringen hebben mij de kennis en ervaring gegeven om verbeterpunten uit verschillende hoeken te benaderen. Ik heb een holistische blik op IT. Ik benader de vraagstukken vanuit meerdere hoeken, de oplossingen kunnen even divers zijn. Soms is het meer IT soms minder IT en meer de mens. Elk vraagstuk is uniek de oplossing vaak een samenstel van bewezen middelen.

Met plezier succes genereren dat is wat in2improvement mij heeft aangetrokken. De lol is het fundament om resultaten neer te zetten waar je later van kan genieten. Dat brengt in2improvement voor mij en dat brengen we ook graag naar jou als klant.